Bent u op zoek naar enveloppen in een specifieke kleur, in een bepaalde huisstijl of met extra bescherming of? Waar u ook naar op zoek bent; bij 123envelop kunt u eenvoudig online (in grote hoeveelheden) enveloppen bestellen voor elk gewenst doeleinde. Bij ons kunt u onder meer terecht voor opvallende, zakelijke, beschermende en op maat gemaakte enveloppen. Daarnaast leveren wij verzendverpakkingen en kunnen wij uw verzendmateriaal voorzien van unieke bedrukkingen met uw logo, teksten of afbeeldingen. 


Expert in gekleurde kunststof enveloppen

123envelop is gespecialiseerd in gekleurde kunststof enveloppen. Onder de merknamen SnazzyBag, SnazzyBubbel en SilkBag produceren wij enveloppen van sterk en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Daarnaast zijn wij expert in het produceren van medische enveloppen, de zogeheten SafetyBags. Deze SafetyBags worden in verband met medische tests speciaal gemaakt voor verzendingen naar ziekenhuizen en laboratoria. Daarnaast bieden deze enveloppen onder meer extra bescherming aan gevoelige inhoud met biologische materialen, zoals bloed- of speekselmonsters. 


Directe mail service bij 123envelop

Door de opkomst van e-mailmarketing wordt er minder Direct Marketing (DM) met fysieke post gedaan en nemen postvolumes af. Dit is een kans voor marketeers! Door een ouderwetse DM-campagne op te zetten met een opvallende envelop maakt u meer kans dan door te gaan met e-mailen. Wilt u bijvoorbeeld een brochure onder uw klanten verzenden? Wij kunnen dan voor u de adresbestanden aanleveren, het design van de enveloppen creëren, de brochure drukken, de enveloppen vullen, de enveloppen etiketteren en de verzending aanleveren bij postverzenders. Op deze manier nemen wij al uw werkzaamheden uit handen en heeft u er zelf dus geen omkijken meer naar. 


Eenvoudig online enveloppen bestellen

Het bestellen van enveloppen bij 123envelop brengt verschillende voordelen met zich mee. Wij beschikken over een zeer breed assortiment en kunnen grote bestellingen gemiddeld al binnen 2 werkdagen leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen en achteraf te betalen. Weet u nog niet zeker waar uw voorkeur naar uitgaat? Vraag gerust op onze website een paar gratis samples aan om de enveloppen uit te proberen.