Vensterenveloppen


De vensterenveloppen zorgen voor een nette en zakelijke uitstraling. Door het venster blijft het adres goed zichtbaar en vervaagt niet. Deze enveloppen zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Vooral voor facturen, of natuurlijk de ’gewone’ post. Onze venster enveloppen zijn met het venster links of rechts verkrijgbaar. Onze vensterenveloppen zijn verkrijgbaar in maar liefst 16 formaten.

 

 

De enveloppen zijn van hoge kwaliteit papier gemaakt zodat uw mailing heelhuids bij de ontvanger arriveert. Zeker weten dat u kwaliteit bestelt? Vraag dan gratis samples aan. Uw bestelling wordt bij 123envelop.com binnen 2 dagen geleverd en u hoeft pas na 30 dagen te betalen. Meer weten over de onze service? Neem contact met ons op via info@123envelop.com of 0320 277 941. 

 

Bedrukte venster enveloppen


U heeft veel tijd en geld geïnvesteerd in het ontwikkelen van uw huisstijl. Dan wilt u natuurlijk ook dat dit terug komt in uw correspondentie. Door uw enveloppen te laten bedrukken maakt uw mailing een professionele en zakelijke indruk. Het drukwerk van 123envelop.com is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat uw zending opvalt bij de ontvanger.

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact opnemen

Top