Gekleurde Enveloppen

123envelop.com heeft een zeer ruim aanbod gekleurde enveloppen. 123envelop.com is dé leverancier voor zowel zakelijke als private kopers. We bieden zowel papieren als kunststof enveloppen in vele maten en kleuren uit voorraad. Bekijk ons aanbod gekleurde papieren enveloppen. 

De gekleurde enveloppen en verpakkingen van 123envelop.com bieden u precies wat u ervan verwacht. De gekleurde enveloppen zijn opvallend van kleur en vormgeving, betrouwbaar in kwaliteit. Tevens zijn alle gekleurde en formaten enveloppen uit voorraad leverbaar.

 

Papieren gekleurde enveloppen

123envelop.com levert de gekleurde papieren enveloppen in alle kleuren van de regenboog. Alle meest voorkomende formaten van enveloppen zoals, C4, C5, Din Long, C6, vierkante formaten en kleine formaten hebben wij in gekleurde papieren enveloppen in voorraad. Alle papieren gekleurde enveloppen zijn voorzien van een zelfklevende sluiting. Desgewenst kunnen wij zogenaamde gegomde enveloppen leveren, automatisch verwerken in een couverteermachine is dan geen probleem.

 

Gekleurde Plastic enveloppen

Plastic gekleurde enveloppen zijn lichter, duurzamer en worden gemaakt van een restproduct bij dat overblijft bij raffinage van brandststof. Tevens kunnen de gekleurde plastic enveloppen worden gemaakt van recycled plastic. Bij het produceren van plastic enveloppen wordt minder energie gebruikt dan bij papieren enveloppen. Bovendien hoeven er voor kunststof gekleurde enveloppen geen bomen worden gekapt en is dus goed voor de omzetting van CO2. Vele onderzoeken hebben aangetoond dat plastic enveloppen beter zijn voor het milieu ten opzichte van de papieren enveloppen. Onze gekleurde plastic enveloppen zijn in elk gewenst formaat leverbaar. Biologisch afbreekbare gekleurde enveloppen De nieuwste trend is biologisch afbreekbare enveloppen. De biologisch afbreekbare gekleurde enveloppen worden gemaakt van bijvoorbeeld aardappelzetmeel. Onder invloed van licht, water en zuurstof worden deze enveloppen vanzelf opgelost in de natuur.

 

Bedrukte gekleurde enveloppen

Al sinds 1975 bedrukt 123envelop.com enveloppen. Vele miljoenen bedrukte enveloppen verlaten maandelijks ons pand. Uiteraard kunnen wij gekleurde enveloppen ook bedrukken. Met name kunststof enveloppen bedrukken vereist specialisme. Wij zijn in staat om zelfs kunststof enveloppen te bedrukken vanaf 100 stuks. Voor het bedrukken van papieren enveloppen hanteren wij een minimum van 500 stuks. Informeer eens naar de mogelijkheden in bedrukte enveloppen. Ook wanneer u opzoek bent naar afwijkende formaten enveloppen kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Gekleurde enveloppen bestellen

Online gekleurde enveloppen bestellen is zeer eenvoudig. Uiteraard staat ons team u ook uitstekend te woord en kunt u ook telefonisch gekleurde enveloppen bestellen. Vooruitbetalen hoeft niet. U ontvangt eerst de enveloppen en daarna de factuur, wel zo betrouwbaar dus! Kijk eens in onze webshop naar gekleurde enveloppen! De promotionele, gekleurde enveloppen en verpakkingen van 123envelop.com bieden u precies wat u ervan verwacht. Opvallend in kleur en vormgeving, betrouwbaar in kwaliteit en in elk gewenst formaat leverbaar. Zo bereikt u de hoogst mogelijke attentiewaarde, die uw promotionele actie of direct mail de hoogst mogelijke respons oplevert. U kunt het zo gek niet bedenken of 123envelop.com heeft een gekleurde envelop die bij uw idee past. Alle (afwijkende) formaten, alle vormen van bedrukking en alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk. Wij denken graag met u mee bij het creëren van opvallende promoties!

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact opnemen

Top